Politica de retur

Aveți la dispoziție 14 de zile de la data expedierii comenzii dvs. pentru a returna cumpărătura de pe exakids.com.  Articolele trebuie să păstreze toate etichetele și să fie în stare perfectă.

Returnările au un cost de 25 lei, care se va scădea din suma rambursată.

Trebuie sa solicitați  returnarea accesând și completând formularul de retur. Asta trebuie completat, semnat și pus în colet alături de factura pe care ați primit-o. Un curier va ridica coletul de la adresa indicată în termen de 24-48 ore.

Rețineți că trebuie să trimiteți articolele pe care doriți să le returnați în termen de 14 zile de la data de expediere a comenzii dvs., înainte de a expira termenul de returnare.

Dacă faceti retur, vă vom rambursa toate plăţile primite de la dumneavoastră, (cu excepţia costurilor de livrare la locul de livrare de origine, dacă este cazul conform clauzei 15.3 și a costurilor adiţionale rezultate din selectarea unei metode de livrare, diferită de livrarea standard oferită de noi), fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în termen de 14 zile calendaristice.ATENTIE, LENJERIA INTIMA NU POATE FI  RETURNATA.

Pe ntru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.   Doar produsele neutilizate, cu eticheta intactă se pot returna. (conform OUG 34/2014, art. 16 lit. e.)

În cazul în care se returnează produse utilizate, spălate sau deteriorate returul va fi refuzat.  Cheltuielile cu transportul returului revin în totalitate în sarcina clientului.

În cazul în care, prin procesarea returului, valoarea actualizată a comenzii coboară sub pragul de transport gratuit iar clientul a beneficiat de transport gratuit valoarea acestuia va fi suportată de către client conform tarifelor normale prin compensare pe factura de stornare.

Taxa pentru schimb este suportata de către client, taxa schimb 25 lei. (Transport Inclus)

Taxa pentru retur(atunci cand returul este facut de catre noi) este suportata de catre client, taxa retur 25 lei. (Transport Inclus)

Returul poate fi facut si de catre client, coletul va fi trimis numai prin CURIER (indiferent de firma de curierat).

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA!

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

NU veți suporta cheltuielile de returnare în cazul în care:

 Primiți în colete alt produs fata de cel comandat.

 Ați constatat ca produsul primit are defecte de fabricație.

exakids.com nu  poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de întârzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: condiții meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitați, manifestări de strada sau alte situații speciale ce ar putea împiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care exakids.com nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

ADRESA LA CARE VETI TRIMITE COLETUL:

  • Catre: EXAONLINESHOP  SRL
  • Persoana de contact: Lavinia-exa kids
  • Adresa: Strada  Ion Irimescu nr 59, Suceava (SV)
  • Telefon:0741366368

Transport Gratuit

Transport Gratuit la comenzi peste 250 lei. Livram cu Cargus in 1-2 zile

Serviciu clienții

Luni-Vineri 9:00-17:00

Schimb/Retur Garantat

Retur sau schimb garantat

Plata securizata

Acceptam plata cu cardul. Plateste in siguranta

Plata Ramburs

Acceptam plata cash la livrare